Toimistotilaa 2 kerroksesta 11,5 - 362 m2 väliltä

Vuokrataan tyylikästä, edustavaa ja tehokasta toimistotilaa, tilat voidaan yhdistää isompaan kokonaisuuteen tai vuokrata erikseen pienemmissä osioissa.Tilat sijaitsevat kiinteistön 2. kerroksessa.

Vuokralaisten käytössä on yhteiskäyttöiset taukotilat, sosiaalitilat ja neukkarit. Kahviotilassa (B-osassa) on vuokraan sisältyen käytössä tee ja kahvipalvelut. Kiinteään vuokrahintaan sisältyy runsaasti neuvottelutiloja sekä saunojen, kuntosalin ja tenniskentän käyttö. Vuokraan sisältyy myös käyttösähkö sekä yhteiskäytössä olevien tilojen siivouspalvelut.

Tarjolla siis varsin edustavaa pääkonttoritasoista toimistotilaa Oulussa! Moderni toimistokiinteistö sijaitsee lentokentän välittömässä läheisyydessä hyvien yhteyksien varrella. Rakennus on valmistunut vuonna 2000 ja sille on myönnetty julkisivuyhdistyksen arkkitehtuuripalkinto vuonna 2001. Seitsenkerroksisen rakennuksen kokonaisala on 5200 m². Kiinteistössä on modernit ja muuntojoustavat toimistotilat sekä runsaasti neuvottelutiloja. Rakennuksesta löytyy myös edustavat hirsisaunat sekä virkistys, ravintola- ja kuntoilutilat. Piha-alueella on runsaasti parkkipaikkoja sekä tenniskenttä. Lisäksi talossa on kattava ilmanvaihto, jossa juuri uusittu koneellinen jäähdytysjärjestelmä, joten kesälläkin työnteko on miellyttävää ja tilojen lämpötilat pysyvät viileinä.

Kysy lisätietoja 

Antero Tähtisaari, 040 706 6749 tai antero.tahtisaari@cbre.com

Vapaat toimitilat

Aeroportti

×