Toimitilaa 1 kerroksesta, avokonttoritilaa 114-300m2

Aeroportin 1-kerroksesta laadukasta toimistotilaa tarjolla yhteensä 300m2, tila on myös jaettavissa 114 ja 147 osioihin. Tiloista voi vuokrata yhden osion tai yhdistellä tiloja isommaksi kokonaisuudeksi. Keittiötilat voivat olla yhteiskäytössä toisen vuokralaisen kanssa tai sitten kokonaan omanaan.

Aeroportin edustavat ja arkkitehtuuriltaan korkeatasoiset tilat vastaavat minkä tahansa yrityksen pääkonttoritarpeisiin. Kokonaispinta-alaltaan 5 400 neliön kiinteistö on vuokrattavissa niin kokonaan kuin osissa. Talosta löytyy toimivat työtilat jopa 300 hengen yritykselle. Pienemmille, alle sadan hengen yrityksille vuokrattavissa on yksittäisiä kerroksia ja itsenäisiä kerroksen osia.

Työtilat voidaan järjestellä helposti yrityksen toiveiden mukaan ja kaikki tila saadaan hyötykäyttöön tehokkaalla tavalla. Aeroportti tarjoaa toimivan pohjan useiden eri alojen yrityksille. Käyttöön voi ottaa hyvin varusteltua avotilaa, erillisiä työhuoneita tai yhdistelmätiloja.

Aeroportin viihtyisät tilat siivittävät työntekoa ja kiinteistöön kelpaa kutsua asiakkaita. Palaverit sujuvat moderneissa toimisto- ja neuvottelutiloissa. Neuvotteluita voi jatkaa vaikka talon hirsisaunoissa, joihin vuokralaisilla on käyttöoikeus. Käytettävissä ovat myös kaikki kiinteistön monipuoliset oheistilat, isompia neuvottelutiloja ja palvelut, kuten kahvilaravintola, reilunkokoiset sosiaalitilat pyöräilijöille, hyvin varusteltu kuntosali sekä tenniskenttä. Koko kiinteistö on jäähdytettyä tilaa, joten kesähelteilläkin toimistoissa on mukavan viileää.

Vuokraan sisältyy seuraavat kiinteistössä olevat tilat:

- Kokoustiloja 5kpl, 8 hengen tilasta aina 50 hengen tilaan asti. Kokoustiloissa videotykkivarustelu, tussitaulut jne

- kattavat kuntosalilaitteisto sosiaalitiloineen

- Erikseen varattavat ja laadukkaat sekä edustavat saunatilat, joiden yhteydessä myös isompi neuvottelu / koulutustila

- Tenniskentän käyttö

Käy tutustumassa kiinteistöön tarkemmin osoitteessa www.aeroportti.fi . Muut vapaana olevat tilat https://www.aeroportti.fi/toimitilat/vapaat-toimitilat/

Lisätietoja tilasta voi kysyä Antero Tähtisaarelta, 040 7066749, antero.tahtisaari@cbre.com

Vapaat toimitilat

Aeroportti

×